Bestel het boek

Rinske Mulder

‘De verhalen hebben bij mij een lach en een traan gebracht. Ik vind het heel integer en mooi geschreven.

Een echter aanrader.’

Grethy van Suijlen

‘Tijdens het lezen van deze bundel zie ik het verhaal helemaal voor me.’

Anna Delfos

‘De kracht die Maaike geeft aan moeders ten tijde van hun bevalling heb ik met veel bewondering gelezen. Zij bewaakt de autonomie van moeders en geeft hen kracht om het emotionele moment van een bevalling zo respectvol en liefdevol te laten verlopen.
Na het lezen van de bevallingsverhalen had ik het mezelf gegund dat Maaike mijn bevalling had begeleid.’

Maaike Hattink

Een vrouw die met vertrouwen in zichzelf en met hulp van partner en vroedvrouw of arts, haar kind ter wereld brengt, zal op geen ander moment in haar leven zich zo trots, sterk en zelfverzekerd voelen als op het moment dat ze voor het eerst haar baby in de armen neemt en dicht tegen zich aan houdt. Een oerkracht die haar het gevoel geeft dat ze de hele wereld aan kan.

Vijftien verhalen

Over bijzonderen bevallingen:

Ontroerend, humoristisch, verdrietig.

 Maaike Hattink
Bijzondere bevallingen
Maaike Hattink
15 Bijzondere bevallingen

Maaike Hattink

Heeft als vroedvrouw meer dan 2500 baby’s ter wereld helpen komen.

Huisartsen in opleiding, docenten zwangerschapsbegeleiding, haptonomen, vroedvrouwen en kraamverzorgsters in opleiding hebben bij haar ervaring op kunnen doen in de begeleiding rondom zwangerschap en geboorte. Als haptotherapeute heeft zij mensen begeleid met problemen rond ongewenste kinderloosheid of traumaverwerking rondom geboorte.

Uit haar uitgebreide ervaring zijn voor deze uitgave 15 verhalen geselecteerd over bijzondere personen en omstandigheden.